Dizi-Film

Demon Slayer yeni sezon ne zaman? Demon Slayer'ın 6. sezon fragmanı yayımlandı mı?

Bir anime dizisi olan Demon Slayer’ın yeni sezonu severleri tarafından merak ediliyor. İlk defa 2019 yılında ekranlara gelen ve izlenme rekorları kıran Demon Slayer'ın 6. sezonu ne zaman çıkacak? Fragmanı yayımlandı mı? İşte detaylar...

Abone Ol

Hazal Mihrace Göksun - Muhabir

2020 yılında hayatımıza giren pandemiyle birlikte yabancı filmlere olan ilgi yoğun bir şekilde arttı. 2019 yılında yayın hayatına başlayan anime dizisi Demon Slayer, kısa sürede izlenme rekorları kırdı. Koyoharu Gotouge tarafından ilk olarak manga serisi halinde yazılan Demon Slayer, en son 5. sezonuyla izleyici karşısına çıkmıştı. 

Anime severler tarafından dizinin 6. sezonu araştırılmaya başlandı. Öyle ki dizinin bir film yayımlanma platformu olan Netflix'te yalnızca 3 sezonu bulunuyor. Sizler için 6. sezon yayımlanma tarihi dahil bütün bilgileri derledik...

6. SEZON NE ZAMAN?

Demon Slayer'ın 6. sezonu için henüz resmi bir bilgilendirme yapılmadı. 5. sezonun yayımlanma tarihi baz alınarak; 2024 sonu veya 2025 başlarında yayımlanacağı düşünülüyor. 

FRAGMAN YAYIMLANDI MI?

Fragmanlar genellikle yayım tarihiyle birlikte yayımlanır. 6.sezon yayın tarihinin belirlenmesiyle birlikte yayınlanacaktır.

DEMON SLAYER KONUSU

Bir iblis saldırısında ailesi katledilen ve kız kardeşi lanetlenen Tanjiro, laneti kaldırmanın bir yolunu bulmak ve intikam almak için tehlikeli bir yolculuğa çıkar.

Ormanlardaki insan yiyen iblisler efsanesiyle büyüyen Tanjirou, ailesinin ölümüyle karşılaşır ve kız kardeşi Nezuko'nun bir iblise dönüşmesiyle hayatları değişir. Nezuko'nun hala insani belirtiler göstermesi, Tanjirou'yu iblislerle mücadeleye sürükler ve kız kardeşini insan yapma sürecine başlar.

Filmin Başrolde yer alan isimler: Natsuki Hanae, Akari Kito, Hiro Shimono