Güncel

Dede hatırası araba konteyner üzerinde koruma altında

Antakya'da esnaf Mehmet Fikret Sincik, dedesinden kalan eski otomobili çalınmaması için iş yeri olarak kullanılan konteynerin üstüne taşıdı. Aracın korunmasını sağlamak için ilginç bir yöntem seçen Sincik, böylece hem hatıralarını yaşatıyor hem de iş yerini tarif etmekte kolaylık sağlıyor.

Loading...

Abone Ol

Hatay’ın Antakya ilçesinde esnaf Mehmet Fikret Sincik, dedesinden miras kalan eski otomobili koruma altına almak için ilginç bir yöntem seçti. Antakya Sanayi Sitesi'nde restoran işleten Sincik, 10 yıl önce vefat eden dedesi Mahmut Gece’den kalan aracı satmak yerine, onu iş yeri olarak kullanılan bir konteynerin üstüne taşıdı.

Otomobilin motorunun çalındığını fark eden Sincik, aracın güvenliğini sağlamak amacıyla otomobili vinçle, dayısının iş yeri olarak kullandığı konteynerin üstüne sabitledi. Sincik, hatıra olarak gördüğü bu aracın çalınmaması için bu yöntemi tercih ettiklerini belirtti.

Otomobilin yerini görenlerin şaşkınlık yaşadığını ifade eden Sincik, "Dedemden bize kalan tek hatıra; arabası. Otomobili orada görmek bizi mutlu ediyor. Artık iş yerini tarif ederken 'Üzerinde araba olan konteynerin orası' diyoruz. Bu yöntem bize de kolaylık sağlıyor," dedi.