Dünya

Danimarka'da İsrail Büyükelçiliği yakınında 2 patlama yaşandı

Kopenhag'daki İsrail Büyükelçiliği yakınında meydana gelen iki patlamada can kaybı yaşanmadı. Polis, geniş çaplı bir soruşturma başlatarak olayın nedenlerini araştırıyor. Ayrıca yetkililer, "Hiçbir yaralanma olmamıştır ve olay yerinde ilk incelemeleri yapıyoruz." açıklamasında bulundu.

Abone Ol

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da bulunan İsrail Büyükelçiliği yakınında iki patlama meydana geldi. Danimarka polisi, patlamaların ardından geniş bir güvenlik çemberi oluşturdu ve olay yerinde incelemelere başladı. Patlamalar sonucunda herhangi bir yaralanma bildirilmedi.

Polis sözcüsü, patlamaların İsrail Büyükelçiliği'nin hemen yakınında gerçekleştiğini ve olası bir bağlantının incelendiğini belirtti. Komiser Yardımcısı Jakob Hansen, "Bu, doğal olarak değerlendirdiğimiz bir durum" dedi. Kopenhag polisi, "Hiçbir yaralanma olmamıştır ve olay yerinde ilk incelemeleri yapıyoruz." şeklinde bir tweet paylaştı.

Güvenlik önlemleri kapsamında, ağır silahlı askeri personel bölgeyi korumaya alırken, müfettişler olay yerinde delil arayışlarını sürdürüyor. Patlamalar, Orta Doğu'daki artan gerilimlerle aynı döneme denk gelirken, İsrail büyükelçiliği henüz bir açıklama yapmadı.