Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM’nin Filistin Konulu Olağanüstü Toplantısı’na katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de düzenlenen Filistin Konulu Olağanüstü Toplantı'ya katılarak, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bir araya geldi. Toplantıda Türkiye'nin Filistin'e verdiği desteği bir kez daha vurgulayan Mahmud Abbas, TBMM'de düzenlenen bu tarihi oturumda konuşma gerçekleştirdi.

Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen Filistin Konulu Olağanüstü Toplantı'ya katılmak üzere TBMM'ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis'e gelişinde törenle karşılandı ve TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Celal Adan tarafından karşılandı.

Meclis girişinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bir süre sohbet etti. Ardından tören mangasını selamlayan Erdoğan'a, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Celal Adan ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da eşlik etti.

Erdoğan, Meclis'e girişinde Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Toplantı, TBMM Genel Kurul Salonu'nda düzenlendi ve Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas da bu tarihi oturuma katılarak bir konuşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Celal Adan ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un da yer aldığı toplantıda, Türkiye'nin Filistin davasına verdiği destek bir kez daha vurgulandı.