Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail bu kafayla bir yere varamayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'ın Gülderen Mahallesi'ndeki TOKİ Konutları toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, yaptığı değerlendirmelerde batılı güçler tarafından şımartılan Siyonist İsrail Hükümetinin bölgesel çatışmanın fitilini ateşlemeye çalıştığını belirterek, İsrail'in bu kafayla bir yere varamayacağını söyledi.

Abone Ol

Tuğçe Huy - Diriliş Postası 

Erdoğan yaptığı açıklamalarda, dün İsrail saldırganlığının hedefi olan İran ve İran hükümetine geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, "Batılı güçler tarafından iyice şımartılan Siyonist İsrail hükümeti, bölgesel çatışmanın fitilini ateşlemeye çalışıyor. İsrail ve destekçilerinin bu oyununa gelinmemesi son derece önemlidir. İsrail bu anlayışla, bu kafayla bir yere varamayacak." ifadelerini kullandı. 

"TERÖR ÖRGÜTLERİ BİZİ MAŞA GİBİ KULLANAMAYACAK!"

Millet olarak birlik ve beraberliğimiz her türlü hainliğin, her türlü alçaklığın, her türlü sabotaj girişiminin fevkinde olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terör örgütleri bizi maşa gibi kullanamayacak. Hedeflerine ulaşamayacaklar. İç cephemizi sarsamayacaklar. Ezeli ve ebedi kardeşliğimize pusu kuramayacaklar. Aramıza nifak tohumları ekemeyecekler. Hep beraber Türkiye olmamızı engelleyemeyecekler. Kardeşliğimizi bozamayacaklar. Öyleyse emin adımlarla, yarınlara yürüyor muyuz? Rabbim yar ve yardımcımız olsun diyorum. Hatay'dan güçlü bir destek bekliyorum. Rabbim yolumuzu, bahtımızı açık etsin diyorum." dedi. 

"İSRAİL BU ANLAYIŞLA, BU KAFAYLA BİR YERE VARAMAYACAK!"

Konuşmasının devamında İsrail'in dün gece İran'a yaptığı saldırıya da değinen Erdoğan, "Bu vesileyle dün gece İsrail saldırganlığının hedefi olan komşumuz İran'a ve İran hükümetine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Batılı güçler tarafından iyice şımartılan Siyonist İsrail hükümeti bu tarz saldırılarla bölgesel bir çatışmanın fitilini ateşlemeye çalışıyor. İsrail ve destekçilerinin bu oyununa gelinmemesi son derece önemlidir. İsrail bu anlayışla, bu kafayla bir yere varamayacak. Duamız şu: Ya Kahhar ismi şerifi üzmetine Allah'tan bunların kahrını bekliyoruz" diyerek cümlelerini sonlandırdı.