Gündem

Cübbeli Ahmet'e saldırı! 1 kişi gözaltına alındı

İkitelli'de bir dernek etkinliğinden çıkan Ahmet Mahmut Ünlü'ye (Cübbeli Ahmet Hoca) yönelik darp girişiminde bulunuldu. Saldırgan, çevredekiler ve korumaların müdahalesiyle etkisiz hale getirilirken, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Abone Ol

Başakşehir İkitelli’de bir dernek etkinliğinden çıkan "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, kalabalık içerisinden yaklaşan bir kişi tarafından darp edilmeye çalışıldı. Olay, Ünlü'nün korumaları ve çevredekilerin hızlı müdahalesiyle büyümeden engellendi.

Saldırgan A.A, Ünlü'ye yaklaşarak boğazını sıkmak için hamle yaptı. Durumu fark eden korumalar, saldırganı anında etkisiz hale getirirken, olay yerinde bulunan polis ekipleri tarafından şüpheli gözaltına alındı.

Polis Soruşturma Başlattı

Şüpheli A.A, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ahmet Mahmut Ünlü’nün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Cübbeli Ahmet Hoca, İkitelli tarafında bir dernekte sohbet yaptıktan sonra çıkış yaparken kalabalık cemaatin dua istedikleri sırada karanlıkta biri tarafından müstehcen bir sövmeyle birlikte darp teşebbüsüyle boğazı sıkılarak saldırıya uğradı. Korumalar tarafından acil müdahale edilerek 'Hocaefendi' kurtarıldı." ifadeleri kullanıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.