Gündem

Çocuğunun gözü önünde eşini darp etmişti! Yakalandı

Silivri'de çocuğunun gözü önünde eşini darbeden Birkan Karakiraz yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Abone Ol

Silivri'de, çocuğunun gözleri önünde eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla aranan Birkan Karakiraz (27), polis ekipleri tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi. Olay, 2 Ekim Çarşamba günü Fatih Mahallesi'nde, Simge Karakiraz (26) ile eşi Birkan Karakiraz'ın sahilde buluşmasıyla başladı.

Buluşmaya kızları S.G.'yi de getiren Simge Karakiraz, eşi tarafından darbedildi. Eşinin, sahilde kendisine birkaç kez tokat atmasının ardından, çocuğunun çığlıklarına rağmen şiddet devam etti. Birkan Karakiraz, olayın ardından evlerine giderek burada da eşini darp ve tehdit etmeye devam etti.

Simge Karakiraz, durumu polise bildirmek üzere karakola gitti ve şikayetçi oldu. Tedavi altına alınan genç kadının durumu, Silivri nöbetçi Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından da ciddiyetle ele alındı.

Polis ekipleri, yürütülen çalışmalar sonucunda şüpheli Birkan Karakiraz’ı 6 Ekim 2024 tarihinde Esenyurt ilçesinde yakaladı. Gözaltına alınan Karakiraz'ın emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildiği bildirildi.