Spor

Çıkan söylentilere rağmen kulüpten ayrılmayı düşünmüyor! Çalhanoğlu'ndan açıklamalar

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de kalma kararlılığını vurguladı ve sezon sonunda her şeyi kazanmak istediğini belirtti. Bayern Münih iddialarına rağmen, hedefinin Inter'de başarıyı sürdürmek olduğunu açıkladı.

Abone Ol

Hazal Mihrace Göksun - Muhabir

Inter forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, yaz aylarında çıkan transfer dedikodularına rağmen kulübünden ayrılmayı düşünmediğini ve sezon sonunda her şeyi kazanma hedefinde olduğunu açıkladı.

"Sezon Sonu Her Şeyi Kazanırsak Mutlu Olacağım"

Çalhanoğlu, "Çıkan söylentilere rağmen kulüpten ayrılmayı hiç düşünmedim. Hedefim Inter'de devam etmek ve geçen sezon elde ettiğimiz şampiyonluğu tekrarlamak. Umarım bunu başarabiliriz. Bu zor bir hedef ama takıma inanıyorum. Doğru zihniyete sahibiz ve bu sezon çok güçlü yeni oyuncular geldi. Sezon sonunda her şeyi kazanırsak mutlu olacağım," şeklinde konuştu.

Bayern Münih İddiaları ve Performans Detayları

30 yaşındaki futbolcu, bu yaz Almanya'nın Bayern Münih takımıyla anılmasına rağmen Inter'den ayrılmayı düşünmüyor. Çalhanoğlu’nun güncel piyasa değeri 45 milyon euro olarak belirlenmişken, 2027 yılına kadar Inter ile sözleşmesi bulunuyor. 2021 yılından bu yana Inter’de 135 maçta 27 gol ve 24 asistle dikkat çeken Çalhanoğlu, geçen sezon takımının kazandığı şampiyonlukta büyük rol oynadı.