Seçim 2024

CHP Ağrı belediye başkan adayları 2024 isim listesi belli oldu mu? CHP Ağrı adayları kim?

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala CHP Ağrı belediye başkan adayları 2024 isim listesi kamuoyu tarafından merakla araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki CHP Ağrı belediye başkan adayları 2024 listesi açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? CHP Parti Ağrı belediye başkan adayı kim olacak?

Abone Ol

Gökhan Erek / Muhabir

Türkiye, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere odaklandı. Siyasi partilerde, mahalli seçimlerde gösterilecek adaylar ile ilgili hummalı çalışmalar devam ediyor.

Millet İttifakı’nın bileşenlerinden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 14 ve 28 Mayıs Genel  Seçimleri’ne ittifak olarak girdi. İYİ Parti’nin her ilde aday çıkarma ve ittifaksız girme kararının ardından CHP’nin yapılacak olan mahalli seçimlere ise nasıl bir strateji ile gireceği kamuoyu tarafından dikkatle takip ediliyor. 

CHP, 14 Aralık’ta 4’ü büyükşehir olmak üzere 220 seçim çevresinde belediye başkan adaylarını açıklamış, Ankara’da Mansur Yavaş, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu, Bolu da ise Tanju Özcan yeniden aday gösterilmişti.  CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey,  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ise Ahmet Akın olarak kamuoyu ile paylaşılmıştı. 

CHP Sözcüsü Deniz Yücel tarafından 21 Ocak’ta yapılan açıklama ile birlikte aralarında Adana, Hatay olmak üzere 3’ü Büyükşehir, 9 il olmak üzere 126 belediye başkan adayı da tanıtıldı.

CHP’nin Ağrı’da kimi aday göstereceği ise merak ediliyor.

CHP AĞRI BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI KİM OLDU?

CHP’nin Ağrı Belediye Başkan Adayları henüz açıklanmadı. Adaylar açıklandığı anda detayları haberimize ekleyeceğiz…

.