Güncel

Ceren'i masaj salonunda ölüme terk etti! Eski sevgili hakkında karar

Konya'da bir masaj salonunda çalışan eski sevgilisi Elif Ceren Arslan'ı bıçaklayarak öldüren Emrah D. hakkında hazırlanan iddianame tamamlandı. Zanlı hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ve iyi hal indirimi uygulanmaması talep edildi.

Abone Ol

Konya'da bir masaj salonunda çalışan eski sevgilisi Elif Ceren Arslan'ı bıçaklayarak öldüren Emrah D. hakkında hazırlanan iddianame tamamlandı. İddianamede, zanlının ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alması talep edildi. Arslan'ı bıçakladıktan sonra yaralı halde bırakıp salonun kapısını kilitleyen zanlının olay sonrası pişmanlık göstermemesi, iyi hal indirimi uygulanmaması yönünde bir gerekçe olarak gösterildi.

Olayın Detayları

Olay, 13 Eylül tarihinde Selçuklu ilçesi Parsana Mahallesi'ndeki bir masaj salonunda meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ve polis ekipleri, 30 yaşındaki Elif Ceren Arslan’ı göğsünden bıçaklanmış halde buldu. Yapılan incelemede Arslan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis, zanlı Emrah D.'yi olaydan sonra yakalayarak gözaltına aldı. Suçunu kabul eden Emrah D., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Daha Önceki Tehditler

Elif Ceren Arslan'ın, olaydan bir ay önce eski sevgilisi Emrah D. tarafından tehdit edildiği ve emniyete başvurarak uzaklaştırma kararı aldığı öğrenildi. Arslan, yaşadığı şiddetli olayları şu şekilde anlattı:

"9 ay boyunca gayri resmi olarak birlikte yaşadık. Emrah'ın beni aldattığını öğrendim ve aramızda tartışma çıktı. 'Benim evimde yaşıyorsun, beni aldatamazsın,' dedim. Emrah da, 'Bu saatte bir yere gitmem, seni öldüreceğim; beni şikayet edersen seni ve çocuğunu öldürürüm,' diyerek beni tehdit etti. Sonrasında darp raporu aldım ve şikayetçi oldum."

İddianameye Göre Olayın Seyri

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, Emrah D. hakkında 'kadına karşı kasten öldürme' suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açtı. İddianamede, zanlının daha önceki uzaklaştırma kararına rağmen Arslan’ın yanına gelerek tartışma çıkardığı ve yanındaki bıçakla Elif Ceren’i bıçaklayarak yaraladıktan sonra orada bıraktığı belirtildi. Olay sonrası, Elif Ceren Arslan’ın yaralı halde dışarı çıkma çabalarını engellemek amacıyla salonun kapısını kilitlediği ifade edildi.

Ağır yaralanan Arslan’ın, kendi imkânlarıyla bıçağı çıkardıktan sonra hayatını kaybettiği bilgisi iddianamede yer aldı. Savcılık, Emrah D.'nin olaydan sonra pişmanlık göstermemesi nedeniyle iyi hal indirimi uygulanmaması talebinde bulundu.