Spor

Celje - Başakşehir maçı canlı, şifresiz izle! Başakşehir maçı TRT ücretsiz izle!

24 Ekim Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde heyecan dolu karşılaşmalar var! Futbolseverler, Avrupa'daki temsilcilerimizden Başakşehir'in Celje ile karşılaşmasını merakla bekliyor! İşte bu akşamki maça dair tüm detaylar...

Abone Ol

24 Ekim 2024, Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde heyecan dolu karşılaşmalar yaşanacak. Futbolseverler, temsilcilerimizin Avrupa'daki maçlarını TRT 1 üzerinden canlı ve şifresiz olarak izleyebilecek. İşte, Başakşehir'in maç programı ve detaylar.

Celje - Başakşehir Maçı Ne Zaman?

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Celje ile karşı karşıya gelecek. Maç, 24 Ekim Perşembe günü saat 19:45'te başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak. Temsilcimiz, ilk maçında aldığı mağlubiyetin ardından bu karşılaşmadan galip ayrılmayı hedefliyor.

Celje - Başakşehir maçı canlı, şifresiz izle! 

Tabii platformu, UEFA Avrupa Ligi, Şampiyonlar Ligi ve Konferans Ligi'ndeki tüm maçları üç sezon boyunca izleyiciyle buluşturmaya devam edecek. Temsilcilerimizin maçları şifresiz olarak TRT 1 ve TRT Spor'dan izlenebilirken, diğer karşılaşmalar Tabii Spor üzerinden yayınlanacak. Tabii üyeliği için aylık 99,99 TL ücret talep ediliyor ve platforma televizyon, tablet ve telefon gibi cihazlardan erişim sağlanabiliyor.

Başakşehir maçı TRT ücretsiz izle! Frekans Bilgileri

TRT 1'i uydu üzerinden izlemek isteyenler için frekans ayarları şu şekildedir:
- Uydu: Türksat 4A
- Frekans: 11794
- Polarizasyon: V (Dikey)
- Sembol Oranı: 30000
- FEC: ¾

24 Ekim 2024 Maç Programı

- 19:45: Celje - Başakşehir | UEFA Avrupa Konferans Ligi
- 22:00: Fenerbahçe - Manchester United | UEFA Avrupa Ligi

Futbolseverler, bu heyecan dolu akşamda Avrupa'da ülkemizi temsil eden takımlarımızı desteklemek için ekran başında olacak.