Büyük İsrail projesi!..

Abone Ol

Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıdığını açıklayan ABD Başkanı Donald Trump, yeni bir çatışmanın fitilini çekti.

Kendini dünyayı yöneten güç olarak gören ABD’nin bu kararı kendi sonunun başlangıcı olacağını buradan da kayıtlara geçsin diye yazıyorum. Dünyadaki hiçbir Müslüman kutsal mekânları Kudüs’ü oldubitti ile işgal edilmesine izin vermez.

Zaten Trump’a bu karar açıklattırılmıştır. Çünkü kendisi tam bir ABD Derin Devleti’nin esiri konumuna düşmüştür. Hakkında yürütülen soruşturmalardan bu açıkça görülmektedir.

O yüzden kararı sakın Trump kendi iradesi ile aldığı karar olarak görmeyin. Bu karar ‘Büyük İsrail’ projesinin uygulama adımlarından biridir. Bunu böyle görmemiz gerekiyor. Bu projenin içinde Türkiye üzerine yapılan operasyonlarda dahildir.

Bu projenin içinde FETÖ’nün 15 Temmuz alçak ihaneti de vardır. ABD’deki dava vardır. Bunların tamamı bir bütündür. Adım adım ‘Büyük İsrail’ hayallerine ulaşacaklarını sanıyorlar.

FETÖ yapılanmasının amacı da ‘Büyük İsrail’ projesidir. Dolayısı ile FETÖ elebaşı ABD Derin Devleti’nin kuklasıdır.

Sabah Gazetesi dün FETÖ elebaşının malikânesinin görüntülerini yayınlayarak önemli bir haberciliğe imza attı. Kutlarım.

Bu görüntülerden de açıkça anlaşılıyor ki, FETÖ elebaşı Gülen tamamen ABD Derin Devleti’nin kameralı, dinlemeli gözetiminde Türkiye’ye ihanet etmeye devam ediyor. Elebaşı Gülen’in yaşam alanı, 24 saat ABD gizli servisi tarafından kayda alınması önemli bir ayrıntıdır. Aksi düşünülemez zaten.  FETÖ yuvasına kim girip çıktı ise hepsinin görüntülü kayıtlarının olması, oraya giren her kişinin ipinin ABD Derin Devleti’nin elinde anlamına gelir. Dolayısı ile FETÖ elebaşı ve tüm yandaşlarının ABD’de Derin Devleti’ne çalışmak zorundalar.

Tramp’ı bile hizaya getiren ABD Derin Devleti, FETÖ elebaşı Gülen üzerinden yürüttüğü Müslümanların içinden ajan devşirme operasyonunu tüm Ortadoğu’ya da yaymıştır. Suudi Arabistan’daki operasyonların da anlamı budur.

DAEŞ, PKK, PYD gibi terör örgütlerini kuran, silah desteği veren ve bunlar üzerinden de Müslümanlar’a kan ve gözyaşı döktüren de ABD’nin ta kendisidir.

“Sakın, Allah’ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Allah, onları ancak gözlerin dehşetle bakakalacağı bir güne erteliyor.” (İbrahim Sûresi)

Mutlaka onlar bu sonu göreceklerdir. Bizlere düşen ise Allah’ın (cc) rızasını gözeterek bu inkârcıların oyunlarını bozma gayreti içinde olmaktır.

“Şüphesiz Allah katında din İslâm’dır. Kitap verilmiş olanlar, kendilerine ilim geldikten sonra sırf, aralarındaki ihtiras ve aşırılık yüzünden ayrılığa düştüler. Kim Allah’ın âyetlerini inkâr ederse, bilsin ki Allah hesabı çok çabuk görendir. (Ali İmran-19)

Selam ve dua ile…