Spor

Büyük fiyasko! Galatasaray sefilleri oynadı

Sezona ‘Hedef 25’ parolasıyla başlayan, üst üste 3’üncü şampiyonluğu kovalayan Galatasaray; Süper Kupa maçında Beşiktaş’a 5-0 yenilerek büyük bir kaosa sürüklendi. Hocasından, oyuncusuna önceki gece herkes sefilleri oynadı.

Abone Ol

Galatasaray’da büyük bir şok yaşanıyor. Süper Lig’de kazanılan 24. şampiyonluğun kutlamasını daha düne kadar sürdüren, kupayı belde belde gezdiren sarı-kırmızılılar büyük rehavetle çıktığı maçta hezimete uğradı. Beşiktaş ise tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşadığı geçen sezonu Türkiye Kupası ile kapatmanın ardından yeni sezona da kupayla başlayıp büyük bir moral kazandı.

Yanlış tercihler

Teknik Direktör Okan Buruk, kampın yıldızı Zaha’yı ve EURO 2024’ün yıldızı Barış’ı kulübeye alarak büyük bir hatayla maça başladı. Orta sahada Berkan’ı oynatıp Demirbay’ı kenara çeken deneyimli teknik adam, maç içinde de büyük hatalar yaptı. 23. saniyede Nelsson’un kayıp düşmesiyle gelen golün ardından bir türlü oyunda olamayan sarı-kırmızılılar, Muslera’dan Icardi’ye tüm hatlarıyla kötü bir gece yaşadı. Orta sahanın ihtiyacı olan transferin yapılmaması, Mertens’in kötü gününde pas organizasyonlarında başarılı olamaması da hezimetin başlıca faktörlerindendi.