Gündem

Bülent Tezcan, Eren Erdem’e verdiği belgeleri savundu!

Abone Ol

24 Haziran seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı yaptığı kirli ittifaklardan sonuç alamayan CHP’de sular karıştı.

CHP’de liste dışı kalan Eren Erdem, dün bir özel televizyon kanalına yaptığı açıklamada, FETÖ’den yargılandığı davaya konu olan tutanakları CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’dan aldığını söyledi. Eren Erdem ile Bülent Tezcan arasındaki bu kavgayla MİT TIR’ları tutanaklarının da deşifra olma süreci ortaya çıktı.

“EREN ERDEM’E GAZETECİYKEN VERDİM”

Bülent Tezcan’dan Eren Erdem’e gecikmedi. Eren Erdem gazeteciyken MİT tırları tutanaklarını verdiğini açıklayan Bülent Tezcan, “Her namuslu siyasetçi, böyle bir belgeyi bulduğu zaman açıklar.” dedi.

“BU İŞ BU KADAR BASİTTİR”

Tezcan, “Her namuslu gazeteci böyle bir belgeyi yazar ve takip eder Her namuslu siyasetçi de söylediği sözün arkasında durur Bu iş bu kadar basittir.” ifadesini kullandı.

ERDEM AVUKATINA DİLEKÇE YAZDIRMIŞTI

CHP’nin listeye giremeyen milletvekili Eren Erdem hakkında açılan FETÖ davasında etkin pişmanlıktan yararlanmak amacıyla avukatına dilekçe yazdırdığı bildirildi. Erdem’in avukatına hazırlattığı belgeyi bugün savcılığa teslim etmesi bekleniyordu.