Bu dünya sana DAR BE!..

Abone Ol

Sen Anadolu’da yiğidin harman olduğu Dadaşlar diyarı Erzurum’da doğ!.. Vatansever insanların kol gezdiği, hainin adının bile yaşayamayacağı bu güzel topraklardan alınıp bir hain ve lain olarak yetiştiril. “Burada herkes yiğit, buraya lazım bir de it.” diyerek senin yalını verenlere sadık bir köpek olarak yıllarca hizmet et. Her şey tıkır tıkır işlerken, hedefine tam ulaşacakken… Bir uzun adam çıksın, tüm planlarını alt üst etsin; seni sahiplerine karşı küçük düşürsün, Ahiretini uğruna feda ettiğin dünyanı da o uzun adam yıksın. Gel de beddua etme!..

Bu dünya sana DAR BE!

Ta 1960’lardan başlayarak devletin her kademesinde yuvalan, bazen tökezle bazen yuvarlan ama her dönemin adamı olarak tek sen ol hep ayakta kalan. Ağlak bir Müslüman gibi davran, hayat felsefen olsun takiye, aslında çakalken benze kediye; senin literatüründe rüşvetin adı olsun hediye. Sar ülkeyi bir ahtapot gibi; düşünmeye başla kendini sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da sahibi!.. Heyhat, bir uzun adam çıksın sana göstersin maşrıkı ve mağribi!..

Bu dünya sana DAR BE!

Milleti salya sümük ağlatansın; insanların hocaefendi bellediği, din tüccarı bir şarlatansın. Tüm gayrimüslimlere hayran, Müslüman’a düşmansın, muhtemelen Müslüman bir ülkede doğduğun için pişmansın. Senin için Türkiye pay alınması gereken bir pasta, sen de vermekten bîhaber ama almakta ustasın. Örgütlenmekte üstatsın, dış güçler için kaçırılmaz bir fırsatsın. Gözyaşı dökerken bir timsah, Müslüman’a karşı küstahsın. Conilerle kurmuşsun şeytanın bile aklına gelmeyecek oyunu, devletin her kademesine yerleştirmişsinHaşhaşi binlerce koyunu… Ülkeyi sahiplerine peşkeş çekip sonra ülkenin başına geçip öttürecekken borunu, bir uzun adam çıksın bozun tüm oyunu… Yasa çevirsin düğününü toyunu…

Bu dünya sana DAR BE!

De yıllarca din, iman, Kuran; her şeyin kurmaca olsun, hayatın yalan. Müslüman’ı harcamak için tereddüt etme bir an, sana biat etmeyene dünyayı et zindan… Altın nesil yalanıyla biriktir çil çil altını, yıllarca bu güzel ülkenin oy altını, Haşhaşi’yle doldur ülkenin hem üstünü hem altını… Ülkeye çöreklenmek için yılarca sabret, hazırlasın sana Ankara’da bir müridin sarayını, tahtını; bir uzun adam çıkıp yaz beklerken kışa çevirsin bahtını…

Bu dünya sana DAR BE!

Her yeri talan et; iş dünyası, memuriyet, adalet, siyaset… Ülke senin için ABD’ye peşkeş çekilecek bir lokmalık ziyafet… Bu uğurda her şeyi mubah gör; kumpas, şiddet, ihanet!.. Yıllarca plan yap, paraya ve güce tap, tuzak kur bu ülke ve millete… Ömrünün son demlerinde düş, görülmemiş zillete!.. Bir uzun adam çıkıp tuzak kuranların en hayırlısının Allah olduğunu hem sana hem ağa babalarına hem de göstersin bu millete!..

Bu dünya sana DAR BE!

İhanetin dibini bul, Allah’tan başka her güce kul ol. Türkiye’ye zarar vermek için her yolu dene, ne yapsan da başarıya ulaşama yine. Son çare olarak darbeye başvur, bunun için bin bir plan kur. Bir uzun adam çıkıp sana desin dur, sen de son umudunu da yitirip hasedinden kudur. Bu dünyada sen uzun adamdan çok çektin, biz ise senden!.. Gebermen yakındır ellam, düşünsün ehli kubur!..

Bu dünya sana DAR BE!