Güncel

BTK kararı sonrası Instagram ne zaman düzelir? Instagram ne zaman düzelecek, saat belli mi?

3 Nisan'da Instagram'da erişim sorunları yaşanıyor. Kullanıcılar platforma giriş yapamıyor. Peki, Instagram çöktü mü? Sorun ne? Instagram ne zaman düzelir, Instagram düzeldi mi?

Abone Ol

3 Nisan tarihinde Instagram'da erişim sorunları yaşanıyor. Kullanıcılar, popüler sosyal medya platformuna giriş yapamıyor. Peki, Instagram çöktü mü? 3 Nisan'da Instagram neden açılmıyor, sorun ne? Instagram ne zaman düzelir, Instagram düzeldi mi?

Instagram Çöktü mü?

Instagram kullanıcıları, bugün akşam saatlerinde platforma erişimde sorunlar yaşamaya başladı. Özellikle yorum yapma konusunda sıkıntılar yaşayan kullanıcılar, platformun çöktüğünü düşünmeye başladı. Ancak şirketten henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Instagram ne Zaman Açılacak?

Bu yaptırımın kaldırılması için belirli bir süre belirtilmedi ve kararın Instagram'ın tutumuna bağlı olduğu ifade ediliyor.

Fahrettin Altun'dan Eleştiri Gelmişti

31 Temmuz günü İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya platformu X (Twitter) hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Heniye'nin ölümü sonrası taziye mesajlarının engellenmesine dikkat çekerek, "Heniye'nin şehadeti dolayısıyla insanların taziye mesajı yayınlamasını herhangi bir gerekçe göstermeden engelleyen sosyal medya platformu Instagram'ı da şiddetle kınıyorum. Bu çok açık ve net bir sansür girişimidir." ifadelerini kullanmıştı.

Instagram Düzeldi mi?

Instagram uygulaması için son 24 saat içerisinde meydana gelen kesintiler devam etmektedir ve kullanıcı bildirimleri sürmektedir. Durumun ne zaman düzeleceği konusunda henüz net bir bilgi bulunmamaktadır.