Gündem

Bozdağ: Apolet sökme görevini PKK ve FETÖ’cüler İnce’ye mi verdi?

Abone Ol

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Zeytin Dalı Harekatı’nın baş mimarı 2. Ordu Komutanı Temel’i “apoletlerini sökmek”le tehdit eden CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi eleştirdi.

Bozdağ, İnce’nin skandal apolet açıklamasına ilişkin, “İsmail Temel gibi kahraman bir vatan evladının apoletlerini sökme görevi PKK veya FETÖ veya onu destekleyenler tarafından Sayın İnce’ye mi verildi?” ifadesini kullandı.

İSMAİL TEMEL PAŞA MİLLETİNİN HUKUKUNU ÖLÜMÜNE MÜDAFAA ETMİŞTİR

İsmail Teme Paşa’nın, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) şerefli ve kahraman bir mensubu olduğunu söyleyen Bozdağ, “Hem darbecilere hem teröristlere karşı devletinin milletinin hukukunu ölümüne müdafaa etmiştir.” dedi.

BU MÜCADELEDEN ASLA GERİ DÖNMEYECEĞİZ

“Cumhurbaşkanını, şahsımı, diğer arkadaşlarımızı ölümle tehdit ediyorlar.” diyen Bozdağ, FETÖ’nün ölümle tehdit ettiklerinin “FETÖ’cü” ilan edildiğini, FETÖ’ye her türlü desteği verenin de “FETÖ karşıtı” ilan edildiğini söyledi. Bozdağ, bu mücadelede samimi olduklarını belirterek, bu yoldan asla geri dönmeyeceklerini vurguladı.

SAYIN İNCE VE ARKADAŞLARI NEDEN RAHATSIZ OLDU?

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, “Bir komutanın, Başkomutanını, Cumhurbaşkanını alkışlayıp, ona saygı göstermesi neden bu kadar Sayın İnce ve arkadaşlarını rahatsız ediyor? İsmail Temel paşanın apoletlerini sökmeye Sayın İnce’nin de ve onunla beraber koşan hiç kimsenin de gücü, kudreti yetmez. Bu millet, onlara sandıkta en büyük dersi verecektir.” ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: MİLLET SANA BU FIRSATI VERMEZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekâtı’nı yöneten 2. Ordu Komutanı Temel’i “apoletlerini sökmek”le tehdit eden Muharrem İnce’yi sert bir dille eleştirerek, milletin hiçbir zaman bu fırsatı İnce’ye vermeyeceğini söylemişti.

Millet, İnce’ye izin vermez!2018 cumhurbaşkanlığı ve genel seçimi