Kültür Sanat

Black Butler'ın 5. sezonu yayınlanacak mı? Fragman tarihi belli oldu mu?

Black Butler hayranlarına müjde! Popüler anime serisinin 5. sezonu onaylandı ve "Emerald Witch Arc" başlıklı yeni sezonla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni sezonun ilk fragmanı büyük bir heyecanla anime severlerle paylaşıldı.

Abone Ol

Mehmet Akif Çavdarlı - Diriliş Postası 

Anime Expo 2024 panelinde gerçekleşen duyuruda, Black Butler hayranlarının sabırsızlıkla beklediği 5. sezonun detayları açıklandı. Panelde Sebastian’ın seslendirmen sanatçısı Daisuke Ono, yönetmen Kenjiro Okada ve yapımcı Yoshito Ito yer aldı. Ayrıca 8 Aralık 2024 tarihinde özel bir etkinlik düzenleneceği bilgisi de paylaşıldı. CloverWorks stüdyosu tarafından hazırlanan yeni sezonun yönetmenliğini yine Kenjiro Okada üstleniyor.

YENİ SEZONUN KONUSU: GİZEMLİ ORMANDA KORKUTUCU BİR MACERA

"Emerald Witch Arc" adını taşıyan 5. sezon, Ciel ve Sebastian’ın Güney Almanya’daki bir ormanda meydana gelen gizemli ölümleri araştırmaya gitmelerini konu alıyor. Yayınlanan fragmanda iki soylunun bir tilkiyi takip ederken lanetli ormana girmesi ve kurt adamı andıran bir yaratıkla karşılaşmaları görülüyor. Bu heyecan verici macera, Black Butler mangasının sekizinci arc’ı olan ve 18-22. ciltleri kapsayan "Emerald Witch Arc"ın doğrudan uyarlaması olacak.

SESLENDİRME KADROSU VE YAYIN DETAYLARI

Yeni sezonda Ciel Phantomhive karakterine Maaya Sakamoto, Sebastian Michaelis karakterine ise Daisuke Ono tekrar hayat verecek. İngilizce seslendirmede ise Brina Palencia ve J. Michael Tatum rollerine geri dönüyor.

Black Butler’ın 5. sezonu, 2025 yılında Crunchyroll'da yayınlanacak. Ciel Phantomhive ve şeytan uşağı Sebastian Michaelis, Londra’nın karanlık sokaklarında kötülük yapanların peşine düşmeye devam edecek. Mangaka Yana Toboso’nun hikâyenin doruk noktasına yaklaşmak için verdiği kısa ara ardından hayranlar, bu yeni sezonla birlikte daha heyecan verici gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyor.

FRAGMAN YAYINLANDI!

Black Butler 5. sezonun fragmanı şimdiden büyük ilgi gördü. İşte yayınlanan fragman: