Bıldırın bu zamanlar ByLock yazışmalar

Abone Ol

(Abidden Tacire): Selâmun aleyküm abi. Allah’ın izni ve inayetiyle iki gün sonra bu iş tamam inşallah değil mi abi? Hocaefendimiz hak ettiği saygı ve hürmeti herkes tarafından görecek. Tüm dünya kâinat imamının gelişine şahit olacak. Dershanelerimiz yeniden açılacak, altın nesiller dalga dalga gelip hizmet adına her mevkide görev ifa edecekler inşallah. Uzun adam ve haramzadelerine de hak ettikleri en ağır cezayı veririz inşallah. Keşke idamı geri getirebilsek!

(Tacirden Abide): Hocaefendi hazretlerine rüya âleminde ayan olmuş, iki gün sonra şafakla birlikte İslam’ın bir daha batmayacak güneşi doğacak. Dershanelere gerek kalmayacak kardeşim, Millî Eğitim dâhil bütün bakanlıklar kısacası devlet bizim olacak. Dünya, altın nesli konuşacak. Uzun Adamı ve avenelerini düşünme. Hocaefendi emretsin bâğî hükmü gereği o gece kellelerini alırız.

(Abidden Tacire): İnşallah abi inşallah! Bir de bu kurumlarda bizden olmayanlar hakkında tuttuğumuz listeler var abi, onları ne yapacağız? Bizim okuldaki elli öğretmenden sadece beşi bizden. Bir kısmı bizi sevmiyor ama bir kısmının olaylardan hiç haberi yok. Son olarak şafağa kadar bize düşen görev nedir abi?

(Tacirden Abide): Onları şimdilik merak etmeyin kardeşim. Hocaefendiyi görüp dinleyince zaten hepsi bize itaat edecektir. İtaat etmeyen olursa kendi bilir! Kimine mahpushane damı, kimine salatalık tezgâhı… Onlarca yıldır bizim olan makamları işgal ettiklerine saysınlar. Siz şimdi iki gün daha dayanın. Bugüne kadar yaptığınız gibi hükümeti ve Uzun Adamı itibarsızlaştırın. Sosyal medya ve fısıltı gazetesini daha aktif hale getirin. Milletin, hükümete ve Uzun Adama karşı nefreti artsın ki o gece kimse sokağa çıkmasın. Planın ayrıntıları her kurumun ve bölgenin abisinde mevcut. Harfiyyen tatbik edilmesi elzem. “Bu iş Uhud gazvesinden daha mühim” buyurmuş Hocaefendi. “Uhud’un telafisi mümkün oldu ama Allah muhafaza bunun telafisi mümkün olmaz” demiş.

(Tacirden Haine): Operasyon için tabandaki kardeşlerimiz hazır. Motivasyonları çok yüksek. Tüm hazırlıklar yapılmış. Plan tıkır tıkır işleyecek. Ben ve ekibim de emir buyurduğunuz çalışmayı bitirdik. İtaat etmeyecek şirketler ve patronları tespit edildi. Şirketlere el konulması sürecinin planı yapıldı. El konulan mal varlıkları, oluşturulacak “himmet fonu”nda değerlendirilecek. Merkez sermaye kendilerine dokunmadığımız müddetçe olaya müspet yaklaşacak. Biz de belli bir müddet kendilerine dokunmayacağız. Bazılarının çekinceleri var? İstikrar kaybolur, kriz çıkar, ekonomi dibe vurur, gibi laflar ediyorlar. Ne buyurursunuz?

(Hainden Tacire): Harika iş çıkardınız kardeşim. İki gün sonra birçok şirketle himmet hesapları toptan görülecek desene! :))) Bizim burada da her şey tamam. Ekonominin dümenine kimler geçecek, hangi işler kimlere verilecek, kimler nasıl ikna edilecek hepsi planlandı. Kriz ve istikrar konusunda rahat olun. Hocaefendi hazretleriyle görüşen liderlerin hemen hemen hepsi destek sözü vermiş. Ekonomi, Uzun Adam’ın şaşalı günlerini aratmayacak, hatta daha iyi olacak. Birçok lider “Türkiye’de demokratik düzenin tesisi için” onlarca milyar dolarlık yardım fonlarını hazırladı bile. Çekincesi olanları yeşil dolarlar ikna eder. Olmadı soğuk namlu…

(Hainden Haine): Hazırlıklar tamam. Emniyet ve orduda sıkıntılı yerler var. Bizim kadrolar hazır kıta bekliyor. Uzun Adamı ve devleti korumak için canını verecek mütedeyyin, milliyetçi ve vatansever kadrolar kesin direnecek. İsimleri ve yerleri belli. Operasyon sabahı çoğu infaz edilecek. Plan işlerse hükümete muhalif olan birimler bizden yana tavır alır. Plan deşifre olursa yoğun çatışmalar yaşanır. Daha önce konuştuğumuz gibi, silahlı birimlerin merkezleri ve iletişim merkezleri düşünce sorun kalmaz. Halk zaten ertesi gün itaat eder. Bir ay sonra unutur. Bir yıl sonra hiç yaşanmamış gibi olur.

(Hainden Haine): Makro düzende operasyon ayrıntıları, birlikte hareket ettiğimiz istihbarat örgütleri ile paylaşıldı. Hepsinden destek göreceksiniz. Bazı istihbarat birimleri bizzat sahada olacak. Üslerini ve imkânlarını sizlere açacak. Devlet başkanlarının yapacakları açıklamalar hazır. Hepsi Uzun Adam’dan kurtulmak için gün sayıyor. Bu arada Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde çatışma istenmiyor. O bölgelerin kendi planı hazır ve o mecrada işleyecek. Siz planlandığı gibi merkeze odaklanın. Uzun Adam konusunu düşünmeyin. Sağ yakalarsanız büyük abiler savaş suçları mahkemesinde yargılayacak. MİT TIR’ları dosyası hazır. Ama önce bir güzel rezil edeceğiz.  Dünya basınına ve içerdeki medyaya verilecek görüntüler oluşturuldu. Ekip çok sağlam çalıştı. Ele geçiremezsek, duruma göre bulunduğu yerde bummm!

(Hainden Haine): Peki başaramazsak!?

(Hainden Haine): Kaçış planları hazır. Sonrası C planı. İçeriden ve dışarıdan müttefiklerle yürümeye devam. Kırk yıldır ilmek ilmek örülen hırkayı Uzun Adama mı giydireceğiz!:)))

(Abidden Haine): Selâmun aleyküm abi. Abi siz oradasınız, bilirsiniz. Son görüşmenizde Obama Müslüman olmuş diyorlar, doğru mudur?

(Hainden Abide): Aleyküm selâm kardeşim. Obama’nın “Hüseyin Burak” ismiyle tesmiyesi ve hidayete ermesi, Hocaefendi hazretlerinin himmeti ve vesilesiyle uzun zaman önce nasibi müyesser olmuştu elhamdülillah. Sizlerin gayreti ve fedakârlıkları ile Merkel bacımız ile Çipras da hidayet ile şereflenecek inşallah. Zuhuratlar o yönde…

(Milletten Alayına): Ya Allah! Bismillah! Allahu Ekber!

(Bu vesileyle 15 Temmuz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle yad ediyorum. Şehadetleri onlara ve bizlere mübarek olsun. Gazilerimize Rabbim şehit mükâfatı lütfetsin. Şehit varsa zillet yoktur elhamdülillah.)