Spor

Beşiktaş'tan taraftarlara meşale uyarısı!

Beşiktaş Kulübü, bu akşam Ajax ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi maçı öncesinde taraftarlarını meşale yakmamaları konusunda uyardı. Kulüp, şehirde veya stadyumda meşale yakılması halinde bu eylemde bulunan kişilerin Hollanda güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınabileceğini vurguladı.

Abone Ol

Açıklamada, Beşiktaş A Takımı’nın TSİ 22.00’de Johan Cruijff Arena’da Ajax ile karşılaşacağı, deplasman tribününden maçı izleyecek taraftarların toplanma noktasının Dam Meydanı olduğu belirtildi. Taraftarların buradan saat 18.20’de hareket edeceği ve stadyuma ulaşmak için 54 numaralı metro hattını kullanabileceği ifade edildi. Ayrıca, taraftarların yanlarında kimlik veya pasaport bulundurmaları gerektiği hatırlatıldı.

Kulüp, stadyuma girişte gerekli önlemleri almaları için taraftarlarını uyardı. Stadyuma girişi engelleyecek her türlü eylemin, bir sonraki deplasman maçında taraftarların tribünde yer alamamasına yol açabileceği ifade edildi.

Beşiktaş Kulübü, maddi ve manevi zarara uğramamak adına taraftarlarından dikkatli olmalarını ve stadyuma zarar vermemelerini rica etti. Ajax kulübüyle yapılan mutabakat gereği, taraftarların stadyumda yol açabileceği zararların Beşiktaş Kulübü tarafından karşılanacağı belirtildi.