Spor

Beşiktaş'ta Jota sesleri! Görüşmeler başladı

Hücumun kanatlarını güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar gündemine sürpriz bir ismi aldı. Kara Kartal, Al Ittihad’da mutsuz olan Jota için girişimlere başladı.

Abone Ol

Beşiktaş’ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Önceliği sol stopere veren siyah-beyazlılar, bir yandan da her iki kanatta oynayabilecek bir hücum oyuncusu kadrosuna katmak istiyor.  Uzun süre temaslarda bulunduğu Angel Di Maria’dan sonuç alamayan Kartal, Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Ittihad’da forma giyen Jota’yı kadrosuna katmak istiyor.

GIO ÇOK İSTİYOR

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, bu transferi çok istiyor. Hollandalı teknik adamın Rangers’ı çalıştırdığı dönemde ezeli rakibi Celtic’te forma giyen 25 yaşındaki futbolcu, o dönem gösterdiği performansla İskoçya Ligi’ne damgasını vurdu. Portekizli futbolcu, 2 sezon formasını giydiği Celtic’te 28 gol ve 25 asistlik skor katkısı üretti.

ARABİSTAN'DA MUTSUZ

Geçtiğimiz sezon başı 29 milyon avro bedelle Al Ittihad’ın yolunu tutan Jota, Suudi Arabistan’dan ayrılmak istiyor. Beşiktaş’ın önümüzdeki günlerde Arap kulübünün kapısını resmen çalması bekleniyor. Kartal’ın bu transferdeki önceliğinin kiralama formülü olduğu öğrenildi.