Spor

Beşiktaş şaha kalktı! Takviyeler bekleniyor...

Beşiktaş daha üç ay öncesine kadar tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşamış, zirvenin 46 puan gerisinde kalmışken şimdi kupayla kapattığı sezonun ardından yeni sezona da zaferle ‘Merhaba’ dedi.

Abone Ol

Kara Kartal yeni sezona flaş bir giriş yaptı. Kötü geçen sezonun ardından yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yıldız transferleri ve yeni hedefleriyle yola çıkan Beşiktaş istediğini aldı. Türkiye Kupası’nı kazanarak moral bulan, Avrupa’ya gitme şansı yakalayan Siyah-beyazlılar rakiplerine ‘Bende varım’ mesajını gönderdi. Savunmadan hücuma etkili olan, takım halinde iyi bir görüntü sergileyen Beşiktaş, rakibinin anlık hatalarını iyi değerlendirip bir anda tabelada 5’i gördü.

Takviyelerle şaha kalkar

Galatasaray karşısında tarihinin en önemli galibiyetlerinden birisini kazanan Beşiktaş, takıma yapılacak birkaç takviyeyle şampiyonluğun en ciddi adaylarından birisi olabilir. Immobile’nin golüyle maça adeta 1-0 önde başlayan Beşiktaş, taraftarının da desteğiyle dirençli oyunuyla kupaya uzandı. Bu zafer, Beşiktaş Yönetimini de harekete geçirdi. Bir sol stoper, bir forvet, bir kanat oyuncusu ve bir de kaliteli bir orta saha almak isteyen siyah-beyazlılar şampiyon olmak için kolları sıvadı.