Spor

Beşiktaş, Joao Mario'nun lisansını TFF'ye bildirdi

Beşiktaş bir transferi daha tamamladı. Siyah-beyazlılar, dün akşam saatlerinde İstanbul'a getirdiği Portekizli yıldız Joao Mario'nun lisansını çıkardı.

Abone Ol

Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, Portekizli yıldız Joao Mario'yu kadrosuna kattı. Dün akşam saatlerinde İstanbul'a getirilen 31 yaşındaki oyuncunun transferi resmiyet kazandı ve lisansı Türkiye Futbol Federasyonu'na kaydedildi.

Futbola Porto altyapısında başlayan Joao Mario, kariyerinde önemli takımlarda forma giydi. Sırasıyla Sporting CP, Inter, West Ham United ve Lokomotiv Moskova gibi kulüplerde oynayan deneyimli oyuncu, 2021 yılında bedelsiz olarak Benfica'ya transfer oldu. Benfica'daki başarılı performansıyla dikkat çeken Joao Mario, şimdi Beşiktaş'ta siyah-beyazlı formayla mücadele etmeye hazırlanıyor.

Beşiktaş, Joao Mario'nun transferiyle orta sahasını güçlendirirken, taraftarlar da bu transferin takıma katkı sağlayacağına inanıyor. Siyah-beyazlılar, yeni sezonda hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da iddialı bir performans sergilemeyi hedefliyor.