Gündem

BBP Genel Başkanı Destici: Oyumuz Cumhurbaşkanı Erdoğan’a

Abone Ol

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, TES-İŞ Sendikası’nda düzenlenen BBP Genel İstişare Kurulları Bilgilendirme Toplantısı’na katıldı. Burada bir konuşma yapan Destici, BBP üyelerinin 15 Temmuz hain FETÖ darbesine karşı koyduğunu belirterek, “Kim, hangi güç, içerden ya da dışarıdan Türkiye’nin birliğine, kardeşliğine, devletinin bekasına, vatanının bütünlüğüne, üniter yapısına ya da milli iradenin seçtiği siyasilere, hükümetlere müdahale ederse dün ve bugün olduğu gibi yarın da Alperenleri ve BBP’lileri karşısında bulacak.” dedi.

CHP’Yİ ANLAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORUZ

Terör örgütünün sandıklara müdahale etmesinin önüne geçecek, Doğu ve Güneydoğu’da terörün etkisinin olduğu yerlerde sandıkların birleştirilmesine karşı çıkılmasını anlayamadıklarını vurgulayan Destici, “PKK karşı çıksa anlarız, onun HDP’si DBP’si başka türevleri karşı çıksa anlarız. Ama ana muhalefet partisi ve onun arkasından gidenler buna niye karşı çıkıyor, onu anlamakta gerçekten güçlük çekiyoruz. Acaba aralarında gizli bir anlaşma mı var diye aklımıza getirmekten kendimizi alamıyoruz. İnşallah böyle bir şey yoktur diye ümit ediyoruz.  Ama özellikle cumhurbaşkanlığı seçimlerini ikinci tura bırakma hesabını yaparak, ikinci turda HDP’nin oyunu da peşinen kendi taraflarında görenlerin bu gizli pazarlığın içinde olabileceği ihtimalini de asla gözden kaçırmamız gerektiğinin de altını çiziyorum.” ifadelerini kullandı.

BAZI CAMİALAR FİTNE ÇIKARMAYA ÇALIŞIYOR

Bazılarının camiaları içinde fitne çıkarmaya çalıştığını ifade eden Destici, BBP’nin milletvekilliği için Cumhur İttifakı’na “evet” dediğine ilişkin iddialara, “Eğer biz sadece milletvekilliği için buna evet dediysek, başka yerlerden de bize milletvekilliğiyle ilgili teklifler yapıldı. Burada mesele milletvekilliği meselesi değildir. Mesele devletin bekası, vatanın birliği milletin dirliği meselesidir. Bazıları hala bunu anlayabilmiş değildir.” yanıtını verdi.

OYUMUZ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A

BBP Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, “Bizim oyumuz BBP’nin oyu cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekili seçimlerinde de Cumhur İttifakı’na ve AK Parti listelerinde müşterek listede yer alacak olduğumuz için Cumhur İttifakı’na ve arkadaşlarımızın olduğu listeyedir” şeklinde konuştu.

BBP lideri Destici: Eski Türkiye özlemi içerisinde olan bir ittifak!2018 cumhurbaşkanlığı ve genel seçimi

Destici’den CHP’nin adayına ilk yorum!2018 cumhurbaşkanlığı ve genel seçimi