Gündem

Başkan Erdoğan’a rakip olarak boy gösterenlerden eser yok!

Abone Ol

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinden tarihi bir zaferle ayrılan Recep Tayyip Erdoğan, yeni sistemin ilk başkanı oldu. Ana muhalefet partilerinin Cumhurbaşkanı adayları, 24 Haziran seçimleri öncesinde AK Parti’nin mega projelerini durdurma vaadinde bulunarak, seçimleri kazanacağını iddia etmişlerdi.

AKŞENER ŞİMDİ TORUN SEVİYOR!

FETÖ’nün desteğiyle kurulan İP’in Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, batı medyasının büyük umudu olmuştu. “Ya Başkan olacağım ya torun seveceğim” diyen Akşener ve partisi, beklentilerin çok uzağında kaldı.

‘DİP DALGA’ BEKLİYORDU, BAŞKANLIK TÖRENİNİ ‘İZLEDİ’

Seçimler öncesinde muhalif medyanın rüzgarıyla prim yapan ve son dönemde yapılan mega projelerin hepsi için “israf” diyen Temel Karamollaoğlu, dün rakibi olduğu Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlık Töreni’ni izleme şerefine ulaştı.

DEMİRTAŞ “SENİ BAŞKAN YAPTIRMAYACAĞIZ” DİYORDU

Yasin Börü ve 50 vatandaşımızın şehit edildiği 6-7 Ekim Olayları’nın sorumlusu HDP’nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş da, “Seni Başkan yaptırmayacağız.” diyerek Erdoğan karşıtı bir siyaset izliyordu. Seçimlerden eli boş dönen Demirtaş, şimdi Edirne F Tipi Cezaevi’nde işlediği terör suçlarının hesabını veriyor.

MUHARREM İNCE “KOLTUK DERDİNE” DÜŞTÜ

Başkan Erdoğan’ın 24 Haziran seçimlerindeki en güçlü rakibi CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ydi. Cumhurbaşkanı olması halinde diğer parti liderlerini de yanına alarak onları yardımcıları yapma hayali kuran İnce, şimdi genel başkanlık koltuğuna yerleşmek istiyor. Partisinden yüzde 8 fazla oy alarak yüzde 30 barajını geçiren İnce, yeterli imzayı toplayamaması halinde üstü üste 9 seçim kaybeden Genel Başkanı Kılıçdaroğlu tarafından tasfiye edilecek.