Güncel

Balkondan girip eski sevgilisini bıçaklayıp öldürdü!

Alkollü halde eski sevgilisinin evine balkondan giren şahıs, başka bir erkekle karşılaşınca kadını bıçaklayarak öldürdü.

Abone Ol

Karaman'da eski sevgili dehşet saçtı...

Merkeze bağlı Larende Mahallesi 578. Sokak'ta bulunan 2 katlı müstakil evde yaşayan Seher İşler, erkek arkadaşıyla vakit geçiriyordu.

İşler'in eski sevgilisi olan Y.T., alkollü olarak genç kadının evine geldi.

2 kişiye bıçakla saldırdı

Çaldığı kapı açılmayınca eve balkondan giren Y.T., evde Seher İşler ile M.T.'yi gördü. Bunun üzerine Y.T. ile M.T. arasında kavga çıktı.

Çıkan kavgada Y.T., üzerindeki bıçakla önce M.T.'yi, sonra da kavgayı ayırmaya çalışan eski kız arkadaşı Seher İşler'i vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Genç kadın hayatını kaybetti

Evden gelen çığlık seslerini duyan komşular, olayı ihbar etti.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese gelen sağlık ekibi, yaralı Seher İşler ile M.T.'yi ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralılardan Seher İşler yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Soruşturma devam ediyor

M.T. tedavi altına alındı. Polis, olayı gerçekleştiren Y.T.'yi evde gözaltına alarak Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Olay yeri inceleme ekibi de kavganın yaşandığı evde çalışma yaptı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.