Gündem

Bakan Göktaş, koruyucu aileye ziyaret

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İstanbul'da bulunan koruyucu aile olan Kutlu ailesini ziyaret etti. İki çocuk sahibi Kutlu ailesi tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Bakan Göktaş, ziyaret sırasında aile tarafından himaye edilen çocukla yakından ilgilendi.

Abone Ol

Ziyarette konuşan Bakan Göktaş, Türkiye genelinde 10 binden fazla çocuğun koruyucu aile yanında olduğunu belirterek, çocukların aile ortamında büyümesinin önemini vurguladı. İleriki süreçte koruyucu aile sayısını artırmayı hedeflediklerini ifade eden Bakan Göktaş, Kutlu ailesine duyarlılıkları için teşekkür etti ve Bakanlık olarak tüm koruyucu ailelere desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Kutlu ailesi ise ziyarette, koruyucu aile yanında veya devlet korumasında olan çocuklara sağlanan imkanların çok iyi olduğunu belirterek, yapılan çalışmalar ve gösterilen hassasiyet için Bakan Göktaş'a teşekkürlerini iletti.

Ziyaretin sonunda Bakan Göktaş, koruyucu aile himayesinde bulunan çocuğun odasını gezdi ve çocuklara oyuncak araba hediye etti.