Dizi-Film

Bad Monkey 7. bölümde heyecan sürüyor: Yancy geri dönüyor, gerilim artıyor

Bad Monkey 6. bölümün sonunda, hem Jodie Turner-Smith'in Ejderha Kraliçesi hem de biz izleyiciler gerilim dolu bir sahneyle karşılaştık. Bill Lawrence’ın yönettiği Bad Monkey, bölüm sonu sürprizleriyle beklentileri en üst seviyede tutmaya devam ediyor. 7. bölüm ise Gracie olarak tanıdığımız Ejderha Kraliçesi’nin geçmişine derinlemesine bir yolculuk sunuyor.

Abone Ol

Tuğçe Huy – Diriliş Postası

Ejderha Kraliçesi, bilinmeyen bir arabanın bagajında kıvranırken, anlatıcı Tom Nowicki klişelere değinir ve Gracie’nin hayatı gözlerinin önünden geçer. Bu esnada onun çocukluğunu, hayallerini ve güvensizliklerini içeren samimi bir montaja tanıklık ederiz. Aynı sırada, Vince Vaughn'un canlandırdığı Andrew Yancy, komşularını tehdit etmenin yeni yollarını bulmaktan vazgeçememektedir.

Yancy, "Bad Monkey" 7. bölümde dedektif olarak geri dönüyor

Yancy, eski düşmanı Memur Mendez'in (Gonzalo Menendez) onu haksız bir şekilde cinayet suçlamasıyla batırmaya çalıştığı davadan nihayet aklanır. Bu süreçte, Rogelio (John Ortiz) ile arasındaki dostluk daha da pekişir. Mendez ise bir tanığı kandırdığı için kaçmaya çalışırken Yancy, kedisiyle ilgili beklenmedik bir şaka yaparak Mendez’i yakalar. Ancak, kısa bir kovalamaca ve Mendez’in Rogelio'yu vurmasıyla olaylar yeniden tırmanır.

Yancy, Rosa'nın (Natalie Martinez) kayıp tokası ve diğer ipuçlarıyla davayı çözmek üzere harekete geçer. Nick Stripling'in (Rob Delaney) gizli operasyonları hakkında bilgi sahibi olan Neville (Ronald Peet), Yancy’ye önemli bilgiler verir. Bu yeni kanıtlarla Yancy ve Rogelio, davayı yeniden açmayı başarır. Şef Sonny’nin (Todd Allen Durkin) yardımıyla Yancy, dedektif olarak görevine geri döner. Ancak FBI’dan gelen bir uyarı ile Nick davasını bırakmazsa başının derde gireceği ima edilir.