Ayağa kalkma zamanı

Abone Ol

Süper Lig’de 3 maçta 4 puan toplayan Galatasaray kendine Kayseri deplasmanında geldi. Dün gece de olası bir kayıp yaşansaydı geçen sezonki Fenerbahçe’nin yerini Galatasaray alabilirdi. Çok samimi söylüyorum, futbolcular psikolojik olarak çöküş yaşarlardı. Takımın geneline baktığımız zaman bıkkınlık görüyoruz. Sanki galibiyete aç Galatasaray gitmiş, yerine sahada ruh gibi gezen Galatasaray gelmiş!.. İskelet kadronun değişmediği takımda dün Fatih Hoca, Ömer Bayram sürprizi yaptı. Yönetime, Ömer Bayram ile anlamlı bir mesaj göndermiş oldu.

Galatasaray’ın stoperlerine ne oluyor onu da anlamış değilim?.. Sanki Marcao ile Luyindama anlaşmış gibi, bir maçta Marcao, bir maçta Luyindama hata yapıyor. Geçtiğimiz sezon Galatasaray taraftarı bu transferler yapılınca sırtını koltuğa yaslayıp maç izliyordu. Şimdi ise Galatasaray’ın ceza sahasına top gelince herkesin kalbi güm güm atıyor. Yapmayın arkadaşlar kendinize gelin!.. Daha emin paslarla kontrolü sağlayın, herkes hata yapabilir ama sizin hatalarınız yenilir yutulur cinsten değil! Fatih Hoca’nın takıma bir ayar vermesi gerekiyor. Bütün futbolcular kendine gelip nerede oynadıklarını ve puan kayıplarının ne kadar önemli olduğunun farkına varmalılar. Milli araya galibiyetle giren Galatasaray’da artık ayağa kalkma zamanı…

Babel ve Adem Büyük bu takımın vazgeçilmez futbolcuları  oldu. Fatih Hoca, Babel’i zaten ilk 11’de başlatıyor. Aynı şekilde Adem’i de ilk 11’de başlatmalı; bence Adem bunu hak ediyor. Hazırlık maçlarında gol atınca hırsını ve arzusunu ortaya koyan Adem, Süper Lig’e bu sezon damga vuracaktır.

Gelelim gecenin kahramanına…  Gecenin “kahramanı” tabii ki de Mustafa Öğretmenoğlu! Ne kahraman değil mi? Gerçek mesleği muhasebe olan Mustafa Öğretmenoğlu ne kadar sıkı muhasebeci olduğunu dün çıkardığı 10 sarı, 5 kırmızıyla ispatladı. Ben hayatımda bu kadar berbat bir karşılaşma yönetildiğini ne duydum ne de gördüm!.. Ya arkadaş VAR diye bir teknoloji var!.. Gözlerinle bakıyorsun ekrana, ağzını açarak değil! Nasıl oluyor da Babel’in 2. pozisyonuna ofsayt verip golünü iptal ediyorsun. Sen, bence git muhasebe tut Öğretmenoğlu!..