Dizi-Film

"Avatar: The Last Airbender" 2. sezonunda Toph rolüne hayat verecek oyuncu belli oldu!

Netflix, merakla beklenen live-action "Avatar: The Last Airbender" dizisinin 2. sezonu için prodüksiyon aşamasına geçtiğini duyurdu. Geeked Week etkinlikleri kapsamında yapılan açıklamada, Toph karakterini canlandıracak oyuncunun kim olduğu da netlik kazandı.

Abone Ol

Mehmet Akif Çavdarlı – Diriliş Postası

2005'te Nickelodeon'da yayınlanmaya başlayan "Avatar: The Last Airbender", yıllar içinde popülaritesini artırarak geniş bir evren oluşturdu. Netflix, 2024 Şubat'ında ilk sezonunu yayınladığı dizi için 2. ve 3. sezon onayını da aldı. Yeni sezonda macera, Toprak Krallığı'na doğru bir yolculuk ile devam edecek.

Toprak Bükücü Toph rolünü, "The Darkest Minds", "Beef" ve "American Girl: Corinne Tan" gibi projelerde yer alan Miya Cech üstlenecek. Netflix, Toph rolü için görme engelli bir oyuncu arayışında olsa da, nihai seçim Miya Cech'ten yana kullanıldı.

Yeni sezon tanıtımında, Toph'un karakterine dair heyecan verici bir video yayınlandı. Videoda, toprak üzerinde çıplak ayakla hareket eden gizemli bir karakterin yakın plan görüntüleri yer alıyor. Toph, çizgi dizide Aang, Korra ve Sokka ile birlikte ekibin önemli bir parçası olarak öne çıkmıştı. 

Dizinin kadrosu ve gelecek planları

Dizinin ilk sezonunda Aang rolünü Gordon Cormier, Katara'yı Kiawentiio, Sokka'yı Ian Ousley, Iroh Amca'yı Paul Sun-Hyung Lee ve Ateş Lordu Ozai'yı Daniel Dae Kim canlandırdı. 2. sezon için henüz bir yayın tarihi açıklanmadı, ancak showrunner Albert Kim'in yerini Christine Boylan ve Jabbar Raisani'ye bırakacağı da belirtildi.

"Avatar: The Last Airbender" 2. sezonuyla ilgili tüm gelişmeleri takipte kalın, çünkü bu sevilen evrenin hayranları için heyecan verici yenilikler yolda!