Dizi-Film

Attack on Titan: The Final Attack için geri sayım başladı! Fragman yayında!

Anime dünyasının en ikonik serilerinden biri olan Attack on Titan, büyük finaline film uyarlaması ile hazırlanıyor. Attack on Titan: The Final Attack adını taşıyan ve 11 Kasım 2024'te Japonya’da vizyona girecek bu yeni film, manganın son sezonunu sinemaya taşıyacak.

Abone Ol

Mehmet Akif Çavdarlı - Diriliş Postası 

Yayınlanan fragman, anime severlerin merakla beklediği aksiyon dolu sahneleri gözler önüne seriyor. Eren Jaeger ve Survey Corps’un zorlu mücadelesini anlatan yapım, Mikasa Ackerman, Levi ve diğer tanıdık karakterleri yeniden Titan savaşlarına sokuyor. Yeni sahneler ve güncellenmiş görseller, filme dinamik bir hava katarken, hayranların heyecanını daha da arttırıyor. Ayrıca, dizinin tema şarkıları bu filme özel olarak yeniden düzenlendi.

Kasım’da sinemalarda!

145 dakika sürecek olan bu epik yapım, 11 Kasım’da Japonya'da vizyona girecek. Filmin yönetmeni Yuichiro Hayashi, manganın son sezonunu filme aktarırken ek sahneler ve geliştirilmiş animasyon teknikleri kullanıldığını belirtti. MAPPA stüdyosunun yapımcılığını üstlendiği film, anime dünyasında çıtayı bir kez daha yukarı taşıyacak gibi görünüyor.

Dijital platformlarda yayınlanabilir

Her ne kadar filmin küresel vizyon tarihi belirsiz olsa da, çeşitli dijital platformlarda izlenebilir olması bekleniyor. Attack on Titan evreni genişlemeye devam ederken, bir VR oyununun da geliştirildiği duyuruldu.

İşte Fragman: