Yaşam

Attack on Titan müzikali, New York'ta prömiyer yapmaya hazırlanıyor!

Dünyaca ünlü anime dizisi "Attack on Titan", bu Ekim ayında New York'ta sahnelenecek müzikaliyle izleyici karşısına çıkıyor.

Abone Ol

Celal Topçu - Muhabir 

Hajime Isayama'nın yaratıcı dünyası, "Attack on Titan: The Musical" adlı yapımla sahneye taşınıyor.  2021 yılında manga serisini ve geçtiğimiz yıl anime serisini tamamlayan "Attack on Titan",  "Bad Boy" adlı tek bölümlük özel cildiyle hayranlarına kısa bir süre önce geri dönmüştü. Şimdi ise  macera müzikal dünyasında devam ediyor.

Anime yayın servisi Crunchyroll'dan yapılan açıklamaya göre,  müzikal dört ayrı performansla New York'ta sahnelenecek. Crunchyroll ayrıca, hayranlarına ön satış imkanı sunuyor. 

"Attack on Titan: The Musical", 2023 yılında Japonya'da büyük bir başarıya ulaşmıştı. Kurumu Okamiya'nın Eren Yeager rolünü üstlendiği yapım, şimdi  New York'ta  izleyicilerle buluşmak için hazırlanıyor.

"Attack on Titan"ın konusu:

Post-apokaliptik bir dünyada insanlık,  devasa, insansı yaratıklar olan Titanlar tarafından yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. Titanların nereden geldiği veya neden insanları yok etmeye çalıştığı bilinmiyor.  Yıllarca dünyada dolaşarak gördükleri herkesi öldüren bu varlıklar, insanlığın geri kalanını devasa surların arkasında saklanmaya zorluyor. Ancak devasa bir Titan'ın aniden ortaya çıkması her şeyi değiştirmek üzere.

"Attack on Titan: The Musical", 11-13 Ekim 2024 tarihleri arasında ABD'nin New York kentinde sahnelenecek.** Biletler 3 Haziran 2024 tarihinde satışa çıkacak. Müzikalin Türkiye'de sahnelenip sahnelenmeyeceği henüz bilinmiyor.