Yaşam

Anne ve oğul aynı hastanede beraber şifa dağıtıyor

Manisa'da sağlık çalışanı Nimet Aydın ile tıp fakültesinden yeni mezun olan oğlu Erdem Aydın, aynı hastanede görev yaparak hastalara birlikte şifa dağıtıyor.

Abone Ol

Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi'nde anlamlı bir birliktelik yaşanıyor. 54 yaşındaki laboratuvar teknikeri Nimet Aydın, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan 25 yaşındaki oğlu Erdem Aydın ile aynı hastanede çalışmanın gururunu yaşıyor. Erdem Aydın, annesinin görev yaptığı hastanede pratisyen hekim olarak ilk mesaisine başladı.

Anne ve Oğulun Gururu

Nimet Aydın, oğluyla aynı hastanede çalışmanın kendisi için tarifsiz bir mutluluk olduğunu belirterek, "Çok güzel bir duygu. Herkese nasip olmasını dilerim. Oğlum acilde çalışıyor, pek yanına gitmiyorum çünkü onu rahatsız etmek istemem. Fakat hastanenin işleyişi hakkında sık sık konuşuyoruz," ifadelerini kullandı.

Erdem Aydın: "Annemle Çalışmak Güzel"

Pratisyen hekim olarak ilk görev yerinde annesiyle aynı hastanede çalışmaya başlayan Erdem Aydın da bu durumdan oldukça memnun olduğunu belirtiyor:

"Annem burada uzun süredir çalışıyor. Alışma sürecimde onun desteği büyük oldu. Nöbetlerimizi denk getirmek için çok çabaladık ama pek olmadı. Denk geldiği zamanlar olunca da ara sıra laboratuvara uğruyorum, annemi görüyorum. Beraber çalışmak gerçekten çok güzel," dedi.

Hastane Yönetimi de Memnun

Merkezefendi Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Özlem Susur da hastanedeki aile ortamına dikkat çekerek, "Personelimiz arasında böyle bir ailenin olması bizim için de mutluluk verici. Nimet Hanım ve oğlu Erdem, hastanemizde sevilen ve takdir edilen sağlık çalışanlarımız arasında," açıklamasını yaptı.

Anne ve oğulun bu anlamlı birlikteliği, hastanede hem çalışanlar hem de hastalar tarafından takdirle karşılanıyor.