Gündem

Ankara'daki kazadan etkilenenlere psikososyal destek çalışması başlatıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Ankara'daki kazadan etkilenenlere psikososyal destek çalışması başlatıldı.

Abone Ol

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal medya hesabından Ankara'daki kazadan etkilenenlere psikososyal destek çalışması başlatıldığına dair açıklama paylaştı.

Göktaş'ın paylaşımında, "Ankara'nın Polatlı ilçesinde gerçekleşen otobüs kazasının ardından Psikososyal Destek (PSD) ekiplerimiz ivedilikle olay yerine ve hastanelere intikal ederek kazadan etkilenen vatandaşlarımıza yönelik psikososyal destek çalışmalarına başlamışlardır. Elim kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Tedavileri devam eden yaralı vatandaşlarımızın bir an evvel sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum." ifadelerine yer verildi. 

NE OLDU?

Bugün saat 05.00 sıralarında Ankara'dan Eskişehir yönüne giden otobüsün köprünün ayağına saplanması sonucu meydana geldi. Bölgeye çok sayıda itfaiye, arama kurtarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Ankara Valisi Vasip Şahin'in açıklamasında göre kazada çok sayılı ölü ve yaralı var. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı'nca adli soruşturma başlatıldığını duyurdu.