Yaşam

Alkolün etkisiyle ayakta duramayan adam: "Tansiyonum Var" dedi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, fazla alkol tüketimi nedeniyle ayakta durmakta zorlanan ve düşerken yüzünü ağaçlara çarpan bir adam, hastaneye kaldırılırken "Tansiyonum var, ondan böyle oldum" şeklinde açıklama yaptı.

Abone Ol

Olay, Mehmet Alipaşa Mahallesi Kandıra sapağındaki yürüyüş yolunda gerçekleşti. Yeşil alanda yarı çıplak ve yüzüstü yatan adamı gören vatandaşlar hemen yardıma koştu. Yaşlı adamın garip hareketler sergilemesi üzerine, çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, alkollü olduğunu tespit ettikleri adama ilk müdahaleyi yaptı. İlk müdahalesi tamamlanan adam, hastaneye kaldırıldı. Üzerinde kimlik bulunmayan şahıs, "Tansiyon var bende, ondan böyle oldum" dedi.

Olayı anlatan bir görgü tanığı, "Olayın nasıl olduğunu bilmiyorum ama adamı yerde yatarken gördüm. Arkadaşlar onu yerden kaldırmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Adam alkollüydü ve şimdi de 'tansiyonum vardı' diyor. Şahıs hastaneye götürüldü" diye konuştu.