Dizi-Film

Alan Ritchson, yeni bilimkurgu gerilim filmi 'Savaş Makinesi'nde aksiyonun tam merkezinde!

Alan Ritchson, büyük beğeni toplayan Reacher serisinden sonra yeni projesi War Machine ile aksiyon sahalarına geri dönüyor! Çekimleri Avustralya'da başlayan filmde, Ritchson, zorlu bir seçim sürecinden geçen bir Ordu Korucusu'nu canlandırıyor.

Abone Ol

Mehmet Akif Çavdarlı – Diriliş Postası

Filmin yönetmeni ise aksiyon filmleriyle tanınan Patrick Hughes (The Hitman's Bodyguard). Kadroda ayrıca Dennis Quaid, Stephan James, Jai Courtney ve Esai Morales gibi yıldız isimler de bulunuyor.

War Machine, Victoria bölgesine büyük ekonomik katkılar sağlayacak ve 2.100 yeni iş yaratacak. VicScreen’in desteğiyle çekimleri Bright, Myrtleford, Melbourne ve Docklands Studios'ta gerçekleştirilecek ve Aralık ayına kadar devam edecek.

Film, Hughes'un yeni yapım şirketi Huge Film’in ilk projesi. Konusu hala gizemini korusa da Ritchson ve ekibi zorlu bir askeri görevin ortasında olacaklar. Film, önce Avustralya'da sinemalarda gösterime girecek, ardından ise Netflix'te dünya çapında izleyiciyle buluşacak.

Ritchson ve kadroda yer alan isimler şu anda nerede?

Ritchson, Reacher'ın 3. sezonu ve Playdate filmiyle meşgulken, Dennis Quaid, Reagan ve Sovereign gibi projelerde boy gösteriyor. Stephan James, The Piano Lesson'da yer alırken, Jai Courtney, American Primeval ile Netflix’te tekrar izleyici karşısına çıkacak. Esai Morales ise Mission: Impossible 8'de Tom Cruise ile aksiyon sahnelerine devam ediyor.

War Machine hakkında daha fazla bilgi için bizi takip edin ve Reacher’ı Prime Video’da izlemeyi unutmayın!