Gündem

AK Parti MYK yarın toplanıyor: İşte gündem başlıkları...

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), 12 Ağustos 2024 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak. Toplantıda, AK Parti'nin 14 Ağustos'taki 23'üncü kuruluş yılı programının hazırlıkları ele alınacak ve iç ve dış gelişmeler değerlendirilecek.

Abone Ol

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında 12 Ağustos 2024'te toplanacak. Toplantıda, partinin 14 Ağustos'taki 23'üncü kuruluş yıl dönümü programının hazırlıkları ve güncel iç ve dış gelişmeler ele alınacak. Kuruluş yıl dönümü kapsamında 81 ilde kutlamalar yapılacak ve genel merkezdeki program Ankara'da canlı olarak izlenebilecek. Ayrıca, ekonomideki son durum ve Gazze'deki gelişmeler gibi önemli konular da toplantının gündeminde olacak.

Kuruluş Yıldönümü Hazırlıkları

AK Parti'nin 23'üncü kuruluş yıl dönümü kapsamında 81 ilde çeşitli kutlamalar düzenlenecek. Tanıtım ve Medya Başkanlığı tarafından organize edilen program, 14 Ağustos Çarşamba günü saat 14.00'te Ankara'da başlayacak. İl başkanlıkları, bu saate kadar kendi programlarını düzenleyebilecek. Genel merkezdeki program, illerde kurulan ekranlar aracılığıyla canlı olarak takip edilebilecek.

AK Parti, 23. Kuruluş Yıl Dönümü Programı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), 14 Ağustos'ta kuruluşunun 23. yıl dönümünü "Umudun Geleceğin ve İcraatın Adı AK Parti" sloganıyla Ankara'da gerçekleştireceği programlarla kutlayacak. Etkinlikler, aynı anda 81 ilde de yapılacak.

14 Ağustos 2001'de kurulan AK Parti, bu özel günü bir dizi etkinlik ve programla anacak. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve tasarruf tedbirleri kapsamında gösterişten uzak bir şekilde düzenlenecek kutlamalar, AK Parti Kongre Merkezi'nde yapılacak. Programda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından önce, AK Parti'nin kuruluşundan bu yana Türkiye siyasetindeki yerini anlatan bir gösteri ve film gösterimi de gerçekleştirilecek.

Gündemdeki Diğer Konular

Toplantının gündeminde ekonomideki son durum da yer alacak. Enflasyondaki düşüşün ardından ekonomide başlayan yeni dönem görüşülecek. Ayrıca, dış politikada Gazze'deki gelişmeler önemli bir yer tutacak. İsrail'in 10 aydır Gazze'de sürdürdüğü operasyonlar, ateşkes arayışları ve İran-İsrail gerilimi sonrası bölgede yükselen tansiyon ele alınacak.

MYK toplantısında genel başkan yardımcılıklarının sunum yapması da bekleniyor.