Spor

Ajax - Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi maçı canlı izle! Ajax - Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi maçı şifresiz mi?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk maçında Ajax’a konuk oluyor. Heyecan dolu karşılaşma TRT 1’den şifresiz olarak canlı izlenebilir. Maç yayını ve frekans bilgileri haberimizde!

Abone Ol

UEFA Avrupa Ligi’ne bu sezon 10. kez katılan Beşiktaş, ilk hafta mücadelesinde Hollanda ekibi Ajax’a konuk oluyor. Maç, Johan Cruyff Arena’da oynanırken, düdük İngiliz hakem John Brooks’ta. Heyecan dolu mücadeleyi canlı takip etmek isteyen futbolseverler TRT 1 frekans ayarları ve canlı yayın bilgileri ile ilgili araştırmalarını sürdürüyor.

Siyah-beyazlı ekip, daha önce katıldığı 9 UEFA Avrupa Ligi sezonunda sadece 3 kez gruptan çıkma başarısı gösterdi. Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki genel performansıyla ise 244 maçta 92 galibiyet, 49 beraberlik ve 103 mağlubiyet elde etti. Bu maçlarda 328 gol atan Kara Kartal, kalesinde 369 gol gördü.

Ajax - Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi maçı şifresiz mi?

Bu sezon UEFA, Avrupa Ligi'nde format değişikliğine giderek 36 takımlı bir lig sistemi oluşturdu. Beşiktaş, bu ligde 4 iç saha, 4 deplasman olmak üzere 8 maç oynayacak. İlk 8 sırada yer alan takımlar doğrudan son 16 turuna kalırken, 9-24. sıradaki takımlar ise eleme maçları oynayacak. Şampiyonlar Ligi’nden elenen takımlar ise bu aşamalarda yer almayacak.

Beşiktaş’ın UEFA'ya bildirdiği kadroda kaleciler Ersin Destanoğlu, Mert Günok ve Göktuğ Baytekin, savunmada Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Onur Bulut ve diğer isimler yer alıyor. Orta saha ve forvet hattında ise Milot Rashica, Gedson Fernandes, Ciro Immobile ve Mustafa Erhan Hekimoğlu gibi dikkat çeken futbolcular bulunuyor.

Beşiktaş’ın Avrupa Ligi’ndeki bu zorlu mücadelesi TRT 1’den şifresiz olarak yayınlanıyor. TRT’nin yeni dijital platformu **TRT Tabii** ise ücretsiz bir şekilde üye olunarak izlenebiliyor. Platform, gelecekte uluslararası pazara açılmayı planlıyor ve birçok orijinal içeriği kullanıcılarına sunuyor.