Spor

Acun Ilıcalı'dan Galatasaray'a 'Avrupa' göndermesi! ''Yabancı hakemlerle zorlanan biz değiliz''

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Galatasaray'ın Avrupa kupalarındaki performansına gönderme yaparak, ''Yabancı hakemlerle zorlanan biz değiliz. Geçen sene Avrupa'da çeyrek final oynadık.'' dedi.

Abone Ol

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Beyaz TV'de konuk olduğu Derin Futbol programında açıklamalarda bulundu.

Türk futbolundaki kaos ortamını bitirmek istediklerini dile getiren Ilıcalı, "Kavganın içinde olmak istemiyoruz. Futbolun da güzel günlere geçeceğini düşünüyoruz. Türk futbolunun her döneminde gergin zamanlar olmuştur. Biz daha gergin durabiliriz. Yapı olarak da haksızlığa gelemiyoruz. Adalet istiyoruz. Camianın sesi olmak zorundayız. Camianın sesi olmak için aday olduk. Sonuç itibariyle başkanımızın kendi tercihi. Fenerbahçe yönetiminde bu görev bana verildi. Başkanımız gerek gördüğü yerlerde kendi konuşacaktır." dedi.

"GALATASARAY İÇ SAHADA NE ZAMAN KIRMIZI KART GÖRDÜ?"

Türk hakemlerinin Galatasaray'a tolerans gösterdiğini vurgulayan Acun Ilıcalı, "Yabancı hakemlerle zorlanan, kırmızı kart gören takım biz değiliz! Galatasaray'ın iç sahada en son kırmızı kart gördüğü maçı hatırlıyor musunuz? Hatırlayamazsınız çünkü öyle bir maç yok! İki yıldır Galatasaray iç sahada kırmızı kart görmedi. Avrupa'da 9 maçta 5 kırmızı kart görmüşler!" sözlerini sarf etti.