Gündem

Acılı şehit eşi sordu, Karamollaoğlu cevap veremedi

Abone Ol

Cuma namazı sonrası Fatih Sultan Mehmed Han’ın Türbe-i Şerifi’ni ziyaret eden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na 15 Temmuz şehidinin eşinden tepki geldi.

FETÖ’cü hainlerin darbe teşebbüsünde eşini şehadete uğurlayan Esma Yılmaz, Karamollaoğlu’na “Ben kocamı şehit verdim. 15 Temmuz’a ‘tiyatro’ diyenler ile yan yana olmak sizlere yakışmıyor” dedi.

“HADİ KIZIM, HADİ… İŞİNE…”

Yıkım ittifakında yer alan Temel Karamollaoğlu’nun bunun üzerine verecek cevabı olmadı. Şehit İbrahim Yılmaz’ın acılı eşinin çıkışı sonrası neye uğradığını şaşıran Saadet Partisi genel başkanı, “Hadi kızım, hadi… İşine bak” demekle yetindi. 

Şehid eşinin hayal kırıklığı taşıyan, ‘Size yakışıyor mu‘ ısrarlı sorusu devam edince Karamollaoğlu, “Kızım sana Allah akıl fikir versin” diye duyarsızca geçiştirdi.

Bir müddet sonra gazetecilere açıklama yapan Temel Karamollaoğlu, “Yakınlarını kaybedenler, o acıyla makûl düşünemiyor. Diyecek bir şey yok” ifadelerini kullandı.

Şehid eşi Esma Yılmaz ise amacının provakasyon olmadığını, yaşadığı hayal kırıklığının getirdiklerini paylaştığını kaydetti.

Haber Merkezi