Dizi-Film

ABD seçimleri öncesinde vizyona giriyor: İşte Doland Trump’u anlatan “The Apprentice” filmi

ABD başkanlık seçimlerine sayılı günler kala, Donald Trump'ın hayatının önemli bir dönemini konu alan "The Apprentice" filmi merakla bekleniyor. İlk fragmanı yayınlanan yapım, Trump'ın gençlik yıllarındaki emlak dünyasındaki yükselişini ekranlara taşıyacak.

Abone Ol

Mehmet Akif Çavdarlı – Diriliş Postası

"The Apprentice" filmi, 2024 Amerika Birleşik Devletleri başkanlık seçimlerinden önce, 5 Kasım 2024'te vizyona girecek. Film, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın 1970'ler ve 80'lerdeki emlak işindeki ilk yıllarına odaklanıyor. Genç Donald Trump'ı Sebastian Stan'in canlandırdığı yapım, Stan'in Marvel Sinematik Evreni'ndeki Bucky Barnes rolüyle tanınan başarılı performansını ekranlara taşıyacak.

Ali Abbasi'nin yönetmenliğinde bir Trump portresi

İranlı yönetmen Ali Abbasi'nin imzasını taşıyan "The Apprentice", Trump’ın akıl hocası ve avukatı Roy Cohn’u Jeremy Strong'un canlandırmasıyla dikkat çekiyor. Strong, HBO'nun popüler dizisi "Succession"daki Kendall Roy karakteriyle tanınıyor. Film, Trump’ın emlak piyasasında attığı büyük adımları ve kişisel yaşamındaki önemli anları mercek altına alıyor.

Tartışmalar ve ilk izlenimler

Cannes Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapan yapım, festivalde dikkat çekici yorumlar aldı. Ancak, The Hollywood Reporter'ın aktardığına göre ABD içinde dağıtımcı bulmakta zorluk çekti. Film, Trump'ın uyuşturucu kullanımı, estetik operasyonları ve ilk eşi Ivana Trump'ın cinsel saldırı iddialarını da ele alıyor.

Fragmanda neler var?

Yayınlanan fragmanda, Trump'ın iş anlaşmalarında önemli isimlerle olan ilişkileri ve başarıya ulaşma yolunda gösterdiği azim öne çıkıyor. Ayrıca, Trump ve Cohn arasındaki dinamikler, usta-çırak ilişkisi üzerinden anlatılıyor. Ivana Trump karakteri (Maria Bakalova tarafından canlandırılan) ise Trump’ın kişisel yaşamındaki çarpıcı anları izleyicilere sunuyor.

"The Apprentice", seçim dönemi öncesi Trump’ın yaşamına dair kapsamlı bir bakış sunarak, tartışmalı ve etkileyici bir film deneyimi vaat ediyor.

İşte yayınlanan ilk fragman!