ABD derin devleti…

Abone Ol

Bugün ABD 35’inci Başkanı John F Kennedy’nin Teksas’ta öldürülüşünün yıl dönümü. 1963 yılında gerçekleşen suikastın üzerinden 54 yıl geçti ancak, olayın spekülasyonları hâlâ ortada duruyor.

Kennedy başkan olduktan sonra CIA’yı yeniden dizayn etmek istedi. Dahası derin yapılar ile mücadele etmeye kalktı ve Teksas’ta 22 Kasım 1963 yılında öldürüldü. Cinayeti gören 47 şahit, kaza veya hastalık sebebiyle(!) ya da intihar ederek(!) öldü. FBI’ya göre Oswald, cinayeti tek başına işlemişti. Tek silah kullanılmıştı. Hiçbir ABD gizli servisi olaya karışmamıştı. Olay böylece basit bir bireysel terör hareketi olarak gösterdi.

Kennedy’nin neden öldürüldüğü meselesini iyi anlamak için Kennedy sonrasında yapılanlara bakmak yeterlidir. Bu nedenle bakın Başkan Kennedy’nin öldürülmesinden sonra ABD’de neler oldu:

Kennedy’nin kapattığı İsrail Dimona çölündeki nükleer santrali tekrar açıldı ve İsrail nükleer silah üretimine eskisi gibi iyice hız verdi.

Federal Reserve Bank’ın elinden Amerikan dolarını basma yetkisini alan Başkan Kennedy’nin çıkarttığı 11110 Sayılı Kanun iptal edildi ve Amerikan dolarını basma yetkisi, tekrar Rotschild ailesine ait olan Federal Reserve Bank’a verildi…

Dünya Savaşı’ndan sonra ılımlı ve sakin bir politika izleyen Amerika, özellikle Kennedy suikastındın sonra Soğuk Savaş sürecini de başlattı… Amerika ile Sovyet Rusya arasındaki Soğuk Savaş’tan tüm dünya devletleri çok olumsuz yönde etkilendi ve etkilenmeye devam ediyor…

Amerika, tüm dünya genelinde emperyalist faaliyetlerine hız verdi ve Vietnam’a saldırdı.

Amerika’da İsrail lobisi ise iyice pervasızlaştı ve yönetimde söz sahibi oldu. Amerika, İsrail devletinin yaptığı katliamlara sesini çıkaramaz hâle geldi. İsrail ile suç ortaklığı yapmaya başladı. İsrail devletinin çok gizlice yürüttüğü ”Samuel Vanunu’yu kaçırma operasyonu”na istemeden şahit olan bir Amerikan firkateynindeki 23 deniz piyadesi, İsrail hücum botları tarafından açılan ateşle öldürülmesi hadisesi suç ortaklığının bariz örneğidir.

Amerika’nın büyük Ortadoğu projesi başladı. Büyük Ortadoğu Projesi’nin diğer adı ise Büyük İsrail Devleti projesidir. Kennedy suikastından sonra, Büyük İsrail Devleti Projesi’ne hız verildi.

Bugün ABD, taşeron terörist yetiştiren devlet konumuna düşmüştür. DAEŞ, PKKPYD, FETÖ onların eseridir. FETÖ’de ABD Derin Devleti’nin kontrolünde yetiştirilmiş ve Türkiye’nin işgal edilme planının parçası konumundadır.

15 Temmuz’da içerideki ihanetçilerle işgal girişimini başaramayan ABD Derin Devleti, şimdi de Rıza Sarraf davası savsatası ile ihanetçileri haklı çıkaracak hukuki zemin arıyor. Ülkemiz; Afganistan, Irak, Suriye değildir. Orada yaptıklarını Türkiye’de yapamayacaklar.

Selam ve dua ile…