Spor

44 yaşındaki Güiza: Bir kaç yıl daha oynamak istiyorum

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Daniel Güiza, futboldan keyif aldığını ve emekliliği şu an için düşünmediğini söyledi. Güiza, "44 yaşındayım ve birkaç yıl daha oynamayı umuyorum." dedi.

Abone Ol

İspanya'da amatör lig takımlarından UD Rotena'da forma giyen Daniel Güiza futbol kariyerine birkaç yıl daha devam etmek istiyor.

Marca'ya verdiği röportajda futboldan keyif aldığını söyleyen deneyimli golcü, şimdilik emekliliği düşünmediğini söyledi.

Güiza, "Futboldan keyif alıyorum çünkü hoşuma gidiyor ve hala futbola olan sevgimi kaybetmedim. 44 yaşındayım ve birkaç yıl daha oynamayı umuyorum." açıklamasında bulundu.

VAR'ın futbola zarar verdiğini belirten Güiza, "Futbol artık çok fazla güçle ve kuvvetle alakalı. Futbol artık sıkıcı. Her şey bir makine tarafından kontrol ediliyor. Futbol kaybediliyor. Doğallık kayboldu. VAR'ı yarın kaldırırdım." ifadelerini kullandı.

DANIEL GÜIZA'NIN KARİYERİ

2008-2011 yılları arasında Fenerbahçe forması Daniel Güiza, İspanya'da birçok takımda oynadı.

İspanya dışında Fenerbahçe'yle birlikte Johor DT ve Cerro Porteno takımlarında oynayan Güiza kariyeri boyunca 476 maça çıkarken 154 gol ve 34 asist kaydetti.

Güiza, 2007/08 sezonunda LaLiga'da gol kralı oldu.