Gündem

16 ilde FETÖ operasyonu: 60 gözaltı

Abone Ol

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yurt genelinde operasyonlar tüm istikrarıyla sürüyor. Bu kapsamda 16 il genelinde gerçekleştirilen operasyonlarda 60 kişi yakalandı.

HÜCRE EVLERİNDE 36 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ/PDY üyelerinin saklandıkları “gaybubet evi” olarak bilinen hücre evlerine yönelik çalışma başlatıldı.

Harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 28 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda, haklarında yakalama kararı bulunan 20 şüpheli ve bunlarla birlikte hareket ettiği değerlendirilen 16 kişi yakalandı.

Adreslerde yapılan aramalarda ise çok sayıda dijital materyal, yüklü miktarda para, sahte kimlikler ve sahte kimlik yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

4’Ü KADIN 6 BYLOCK’ÇU YAKALANDI 

Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, Erzincan İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler “ByLock” kullanıcısı oldukları gerekçesiyle 4’ü kadın 6 zanlıyı, Erzincan, Kayseri ve Kırıkkale’de belirlenen adreslere, eş zamanlı yapılan operasyonla yakaladı.

Bazıları çeşitli kurumlarda çalışırken görevinden ihraç edilen, bir kısmı ise özel sektörde çalışan zanlılar, hastanedeki sağlık kontrolü sonrası Erzincan İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

BATMAN’DA MAHREM YAPILANMAYA OPERASYON: 18 GÖZALTI

Batman Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY’nin “askeri mahrem yapılanması”na yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 18 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Batman’ın da bulunduğu 12 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 18 şüpheli gözaltına alındı.

‘AK Parti’nin karşısında hangi parti güçlüyse ona oy verin’15 Temmuz

11 ilde FETÖ’nün TSK yapılanmasına operasyon: 9 gözaltı15 Temmuz

Kurşunlu Kaymakamına FETÖ’den 7 yıl hapis15 Temmuz

İzmir’de FETÖ’cü emniyet müdürüne 9 yıl hapis15 Temmuz