Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 18 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilen 2024-TUS 2. Dönem ve 2024-STS Tıp Doktorluğu 2. Dönem sınavlarının sonuçlarını açıkladı. Sonuçlar, ÖSYM’nin resmi web sitesi üzerinden adayların erişimine açıldı.

Sonuçlar İçin TIKLA

Adaylar, 2024-TUS 2. Dönem ve 2024-STS Tıp Doktorluğu sınav sonuçlarını öğrenmek için ÖSYM’nin web adresine T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle giriş yapabilecekler. Ayrıca sınavda kullandıkları cevap kâğıtlarını, işaretlemelerini ve optik okuyucular tarafından elde edilen sonuçları da görüntüleyebilecekler.

Özel Yetenek Sınavı sonuçları açıklandı TIKLA ÖĞREN Özel Yetenek Sınavı sonuçları açıklandı TIKLA ÖĞREN

Cevap Kâğıtları İçin TIKLA

ÖSYM, adayların sınavda kullandıkları cevap kâğıtlarının görüntülerini, cevaplarının optik okuyucular tarafından okunarak elde edilen sonuçlarını ve doğru cevapları adayların incelemesine sundu. Bu bilgilere 12 Eylül 2024 saat 11.15'ten itibaren 10 gün boyunca ÖSYM’nin aday işlemleri sistemi üzerinden ulaşılabilecek.

Adaylar, ÖSYM’nin "Cevap Kâğıdı Görüntüleme" ekranına giriş yaparak sınavdaki doğru ve yanlış cevaplarını inceleyebilecek, ayrıca ham puanlarını da görüntüleyebilecekler. Bu uygulama yalnızca bilgilendirme amacıyla yapılmakta olup, görüntülenen sayfa belge niteliği taşımamaktadır. Her türlü değerlendirme için ÖSYM’nin sistemine kayıtlı olan bilgiler esas alınacaktır.

Kaynak: Haber Merkezi